HELP România

E-Distribuție Dobrogea oferă gratuit rețeaua electrică spitalului militar de campanie din Constanța

E-Distributie - Constanta

Proiectul de conectare a inclus amplasarea unui transformator de medie-joasă tensiune, întrerupătoare, cutii de distribuție și toate echipamentele necesare pentru alimentarea din rețeaua de joasă tensiune, fiind oferit gratuit de către E-Distribuție Dobrogea spitalului militar din Constanța.

Valoarea echipamentelor și a lucrărilor efectuate de E-Distribuție Dobrogea în zilele trecute este de aproximativ 30.000 euro, întreaga sumă fiind susținută de companie.

Un proiect similar a fost realizat săptămâna trecută de E-Distribuție Muntenia, la spitalul militar de campanie de lângă București.

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19, din grijă pentru comunitățile pe care le deservește, pentru clienți și angajați. Prin urmare, toate activitățile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, clienții având la dispoziție canale alternative de comunicare.

Enel România a activat regimul de smart working (tele-muncă) pe termen lung pentru toate activitățile angajaților săi pentru care acesta este aplicabil, cu excepția activităților esențiale care nu suportă întârziere, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului și securitatea sistemului electric național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *