HELP România

DB Global Technology donează 88.000 euro spitalului Dr. Victor Babeș

Donație

DB Global Technology donează 88.000 de euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș pentru achiziția de dispozitive medicale și a unui aparat de ventilare mecanică.

Donația este rezultatul unei decizii a companiei de a se alătura celorlalte fime private care oferă ajutor spitalelor și secțiilor medicale implicate în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Am decis astfel să sprijinim Spitalul de Boli Infecțioase «Dr. Victor Babeș» pentru că este una dintre unitățile medicale aflate în prima linie în lupta împotriva acestei epidemii -Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România

DB Global Technology este o companie cu 900 de angajați, parte a Deutsche Bank. Centrul de tehnologie a anunțat recent că intenționează să angajeze încă 100 de persoane la centrul din București. Toți angajații companiei lucrează de acasă în această perioada, iar fluxul de lucru nu este afectat de acest lucru.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *