HELP România

BCR donează 2,5 milioane lei pentru combaterea extinderii COVID-19

Donatie

Banca Comercială Română (BCR) donează 2,5 milioane lei către spitale, comunități locale și ONG-uri pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Mai exact, bani sunt direcționați către organizațiile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile, în special cele în vârstă și fără ajutor, către educația privind prevenția și protejarea oamenilor și către eforturile de a asigura învățământ la distanță.

„Susținem direct fondul de urgență pentru spitale deschis de organizația Salvați Copiii – Sergiu Manea, CEO BCR.

Banca se implică și în susținerea ideilor care ajută la dezvoltarea societății și a extins suportul acordat prin Acceleratorul BCR – InnovX firmelor și antreprenorilor care propun soluții inovatoare în tehnologie pentru provocările din sănătate și economie induse de COVID-19.

BCR membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *