GoodNews

Spitalul austriac Wiener Privatklinik oferă consultații online pentru pacienții români

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, implementează soluții de telemedicină pentru a asigura continuitate îngrijirilor medicale oferite pacienților români pe perioada pandemiei curente.

Astfel, spitalul anunță lansarea WPK Online Healthcare Center – un centru medical virtual ce oferă pacienților video consultații cu experți dintr-o gamă largă de specialități medicale.

Consultațiile video online vor fi acordate de medicii asociați WPK din multiple specialități medicale: medicină internă, chirurgie vasculară, chirurgie generală, gastroenteorologie, neurochirurgie, neurologie, ortopedie, diabet și nutriție, reumatologie, ORL, ginecologie, dermatologie, traumatologie etc.

Întreg procesul este coordonat și organizat de un manager de caz dedicat ce răspunde tuturor întrebărilor pacientului legate de alegerea medicului potrivit și de procesul efectiv de programare și participare la consultația video.

Pentru pacienții români sunt asigurați trei manageri de caz ce vorbesc limba română, astfel încât întregul proces să fie foarte facil pacientului. Aceștia vor oferi consiliere personalizată fiecărui pacient în parte și îi vor solicita acestuia analizele medicale în format electronic, pentru a fi vizualizate de medicul din Viena. Ulterior, pacientului i se va comunica ziua și ora la care va comunica online cu specialistul. În cazurile unde este necesar, specialiștii vor reevalua analizele realizate în țară.

Plata se face online în câteva minute, iar consultația se face prin intermediul unei platforme video ce respectă standardele internaționale de siguranță a datelor, ușor de accesat de pacient.

Prin intermediul consultațiilor video online, putem oferi în continuare pacienților posibilitatea de a intra în contact cu experții noștri – Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.         

Spitalul Wiener Privatklinik pune la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament în peste 30 de specialități medicale și deține în structura sa 9 centre de competență, în: oncologie, medicină sportivă și traumatologie, medicină cardiovasculară, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generală, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie și hepatologie, radiologie intervențională și microterapie. În cadrul campusului medical își desfășoară activitatea peste 250 dintre cei mai buni medici la nivel european, cu rezultate deosebite în specialitatea practicată.

În 2019, peste 1.100 de pacienți români au solicitat serviciile medicale ale spitalului, numărul acestora fiind în creștere cu 28% față de anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *