GoodNews

Alstom se va ocupa de bunul mers al trenurilor bulgărești

Compania franceză Alstom se extinde în Bulgaria cu un contract pe servicii complete de mentenanta, pentru 46 de trenuri non-Alstom, care însumează 126 de vagoane, diesel si electrice.

Trenurile pentru care Alstom va asigura mentenanța pe următorii cinci ani au intrat în operare în perioada 2006-2007, în zone cu trafic feroviar intens. Cele diesel circulă pe linia Sofia – Kyustendil și în regiunea Varna, iar cele electrice în regiunile Sofia și Plovdiv.

Alstom asigură în România mentenanța trenurilor de metrou de la București, fiind implicată într-o serie de alte proiecte de mentenanță la nivel mondial.

Este primul nostru contract în Bulgaria și suntem mândri că beneficiarul a ales experiența și cunoștințele solide pe care le avem în domeniu – Gabriel Stanciu, CEO Alstom

Au semnat contractul Lyuben Nanov, director general BDZ Passenger Services, și Gabriel Stanciu – director general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova (foto).

Primul contract al Alstom în Bulgaria

5 ani durata contractului de mentenanță
 70 milioane euro
126 de vagoane non-Alstom (46 de automotoare)

Compania Alstom oferă o gamă completă de echipamente și servicii, de la trenuri de mare viteză, metrouri, tramvaie și autobuze electrice, până la sisteme integrate, servicii personalizate, infrastructură, controlul traficului și soluții de mobilitate digitale. În anul fiscal 2018/2019, Alstom a înregistrat vânzări de 8,1 miliarde euro și comenzi în valoare de 12,1 miliarde de euro. Cu sediul principal în Franța, compania este prezentă în peste 60 de țări și numără 36.300 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *