GoodNews

De’Longhi extinde capacitățile de producție din România

DeLonghi

Grupul italian De’Longhi a făcut o nouă achiziție înlocalitatea Mădăras, județul Bihor, o platformă industrială de 25.000 de metri pătrați. Acolo va ridica un nou centru de producție de electrocasnice, unde vor fi angajați 500 de oameni.

De’Longhi România are deja o fabrică în Jucu, lângă Cluj-Napoca, unde produce expressoare, mixereș i blendere. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 30% în 2018 comparativ cu 2017, până la 1,22 miliarde lei.

Producția de 4,4 milioane produse din 2018 situează fabrica de la Jucu pe primul loc în cadrul grupului italian, depășind unitatea d producție din China.

Ultima tranzacție, de la Mădăras, este parte a planului de creștere organică pe principalele piețe. De asemenea, se dorește reducerea timpului deproducție și de livrare a produselor.

La nivel de grup, cifra de afaceri este de 2 miliarde euro. De’Longhi se ocupă cu proiectarea, fabricarea și distribuția aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a celor de aer condiționat și a radiatoarelor.

Printre brandurile grupului se găsesc Kenwood, Braun și De’Longhi. Grupul este prezent în 40 de țări și comercializează în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *