Wellbeing

Sweat Concept One, fitness deasupra orașului

River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use The Light, anunță semnarea unui contract de închiriere cu centrul de wellness Sweat Concept One pentru un spațiu de 2.210 mp în cadrul primei clădirii de birouri a ansamblului – The Light One. Noul chiriaș va prelua spațiul din această lună, urmând ca deschiderea centrului să aibă loc în martie 2020.  

The Light este proiectat pe baza unui concept mixed-use care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (94.834 mp supafață închiriabilă) și un ansamblu rezidențial (196 apartamente), completate de facilități conexe, precum zone pentru socializare, zone speciale de luat masa, spații de promenadă, spații verzi sau zone dedicate pentru retail și well-being. Astfel, parteneriatul încheiat cu Sweat Concept One reprezintă un prim pas în dezvoltarea zonelor de relaxare și well-being din cadrul proiectului.

Noul club de wellness Sweat se va întinde pe o suprafață de 2.210 mp și va ocupa parțial etajele 10 și 11 ale clădirii The Light One. Clubul va dispune de zonă de work-out, zonă de antrenament funcțional, zonă de cycling, zonă de aerobic, simulator virtual de cycling, zonă de masaj, juice bar și o terasă exterioară la etajul 11 cu o priveliște spectaculoasă ce include zone de work-out în aer liber, precum și saune exterioare și hot-tub-uri japoneze.

Prin ansamblul The Light ne dorim să revitalizăm arealul central-vestic al Bucureștiului printr-un concept modern de office și living – Ion Rădulea, CEO River Development

Sweat Concept One este un nou lanț de centre de wellness din București care va inaugura 3 noi locații premium de fitness în anul 2020, în clădirea The Light One, precum și în nordul Capitalei.

Locația noului club Sweat a fost aleasă strategic, deoarece The Light One este amplasat într-o zonă foarte accesibilă, pe Bulevardul Iuliu Maniu, în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară – zona de centru-vest a Bucureștiului, la 280 m de stația de metrou Politehnica și 10 minute de centrul orașului.

Primul chiriaș al clădirii este Regina Maria, care a deschis luna trecută în The Light One cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București într-un spațiu de 2.160 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *