Wellbeing

Nr1 Fitness, primul centru deschis non-stop

Operatorul norvegian Nr1 Fitness a deschis primul centru în România, în proiectul mixt Rotar Park Residence, din vestul Bucureștiului. Noul centru de fitness marchează o dublă premieră pe piața locală, fiind totodată prima unitate cu un program de funcționare non-stop.

Prima locație a Nr1 Fitness, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, va fi deschisă în primul trimestru din 2020 în Rotar Park Residence, un complex rezidențial amplasat în zona Militari, la o distanță de doar 200 metri de stația de metrou Păcii.

Rotar Park Residence este dezvoltat pe o suprafață totală de 32.815 metri pătrați și este alcătuit din zona rezidențială, cu 1.280 de apartamente, spații de birouri de 350 metri pătrați și spații comerciale de 3.200 de metri pătrați, având aproximativ 3.000 de locuitori.

„Componenta de retail devine tot mai importantă pentru proiectele rezidențiale și de birouri, aducând o valoare adăugată comunității atunci când este planificată de la început”, spune Cristina Toroș, Senior Consultant, Advisory & Transaction, Retail, CBRE România.

Rotar Park Residence este un proiect de succes care demonstrează această teorie, având în vedere că CBRE a închiriat deja peste 70% din spațiile de vânzare cu amănuntul.

Cererea de servicii de fitness profesioniste este în creștere în România, iar proximitatea față de proiectele rezidențiale este foarte importantă – Cristina Toroș

Nr1 Fitness are un concept unic care dorește să înlăture barierele cu care oamenii se confruntă de obicei atunci când frecventează o sală de sport. Pentru a face acest lucru, centrul de fitness este deschis permanent, își menține prețurile mai mici decât media și beneficiază de un sistem simplu de înregistrare electronică online.

„Scopul nostru este de a fi cea mai accesibilă sală de sport din București”, Henrik Sundt Thorsnes, coproprietar și director general, Nr1 Fitness.

Strategia companiei este de a elimina motivele pentru care clienții evită sau amână să meargă la sală. Așa că Nr1 Fitness merge pe o locație deschisă 24 de ore din 24, prețuri mici și reclame care îi fac și pe cei mai puțin inițiați să se simtă confortabil prin evitarea afișării imaginilor cu persoane care au un aspect fizic foarte fit și atrăgător. De asemenea, procesul de înregistrare online este simplu și compania acceptă doar plăți cu cardul.

Nr1 Fitness deține 32 de centre de fitness în Norvegia, două centre active de fitness în Ungaria și două în curs de deschidere. Membrii săi sunt 55% femei și 45% bărbați, majoritatea cu vârste cuprinse între 21 -25 ani (31%) și 26-30 ani (36%).

Rotar Park Residence este situat într-unul dintre sectoarele cele mai mari din București care include cartiere principale, cum ar fi Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulești și Crângași. Proiectul beneficiază de acces direct la bulevardul Iuliu Maniu, care face legătura între centrul orașului și partea de vest a Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *