Travel

Top 3 destinațiile preferate de turiștii români pentru vacanța de vară

Turcia, Grecia și Egipt sunt cele mai solicitate destinații turistice de către turiștii români în acest an, care au acces din acest an la mai multe curse charter cu Paralela 45.

Compania estimează că peste 120.000 de turiști români vor vizita Egiptul anul acesta.

Spre Antalya, Alanya și Bodrum sunt programate 23 de curse săptămânale, din 13 orașe: București (patru curse săptămânale spre Antalya și una spre Alanya), Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș și Iași (câte două curse pe săptămână), Bacău, Arad, Baia Mare, Oradea, Suceava, Constanța, Craiova, Satu Mare (una pe săptămână).

Spre regiunea Bodrum-Kusadasi-Marmaris se zboară din București și din Cluj-Napoca o dată pe săptămână.

Cei care doresc să își petreacă vacanța pe insulele grecești, Paralela 45 pune la dispoziție nou curse săptămânale: Creta/Heraklion din București, Cluj-Napoca, Iași, precum și din Târgu Mureș și Oradea; Creta/Chania, Corfu, Rhodos și Mykonos din București.

Spre Egipt sunt programate trei curse săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișora și una, din București, spre Sharm el Sheikh.

Cu ocazia târgului de turism, turoperatorul Paralela 45 lansează o săptămână de reduceri între 10 și 50% din tariful de cazare pentru vacanța de vară.

Am lansat în avans această campanie pentru a sprijini turiștii care doresc să își cumpere vacanțe cu reduceri – Alin Burcea, fondator Paralela 45.

În perioada campaniei, prețurile pornesc de la 359 de euro de persoană pentru șapte nopți în Antalya, cu plecare de la București, de la 471 de euro de persoană pentru pachetul cumpărat de la Constanța. În timp ce, din Satu Mare prețul începe de la 488 de euro de persoană și de la 467 de euro de persoană din Craiova.

Anul trecut, Paralela 45 a vândut bilete online în valoare de 3,5 milioane euro și estimează că anul acesta vor ajunge la cinci milioane euro. După o săptămână de reduceri sperciale la târgul de turism, turoperatorul estimează vânzări de peste patru milioane euro.

Vezi ce a declarat Alin Burcea, fondator Paralela 45, la emisiunea Adevărul Financiar Live

Compania estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de 80 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul trecut. Rețeaua de agenții va crește cu încă cinci, care vor fi deschise la Râmnicu Vâlcea, Brașov, Deva, București, ajungând astfel la un număr de 55 de agenții proprii și francize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *