Travel

Apex Alliance deschide primul hotel într-un aeroport din România

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel din România amplasat chiar în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere și se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluție pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimează un grad de ocupare mediu de 70%.

Cu o investiție de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continuă, în parteneriat cu firma de consultanță Optim Project Management, seria unităților hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanță de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Ne adresăm și avem deja solicitări din partea companiilor care desfășoară  activități de business  în București și în orașele din apropiere – Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Pitești – Anca Mădălina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport

Durata medie a șederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mențiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influențat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețurile pornesc de la un tarif promoțional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieței.

Anca Mădălina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport adaugă că ritmul rezervărilor precum și strategia tarifară pot varia considerabil de la o zi la alta, acestea fiind influențate de dinamica pieței, evenimente precum festivalurile internaționale, congresele, competițiile sportive. Ea mai spune că există deja numeroase  solicitări pentru anul 2020, care se înscriu în linia calendarului de evenimente de amploare internațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *