GoodNews Travel

Apex Alliance deschide primul hotel Courtyard by Marriott din România

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott din România sub brandul Courtyard. Hotelul de 4 stele se află în zona financiară a Capitalei, investiția fiind de 22,5 mil. euro.

Cu acest nou hotel, Apex Alliance Hotel Management își consolidează poziția pe piața din România, Courtyard fiind primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an.

Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro. Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță moderna. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști – Adrian Adam, General Manager al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca

Experiența pregătită de Courtyard Bucharest Floreasca pentru clienții săi de business este completă, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale, adaugă Adrian Adam.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Adrian Adam.

Courtyard este cel mai extins brand din categoria Classic Select a portofoliului Marriott. Primul Courtyard a fost deschis în 1983 în Atlanta (SUA). De la lansare, Courtyard a fost poziționat ca fiind primul hotel construit pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. În prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri Courtyard în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *