Food&Beverages Retail

Foodpanda va livra comenzi de la Cora pentru clienții din București

Serviciul de food delivery foodpanda a încheiat un parteneriat cu hipermarketul cora România pentru a mări capacitatea de livrare rapidă la domiciliul clienților fără a mai fi nevoie ca aceștia să iasă la cumpărături.

Consumatorii vor putea alege din peste 1.000 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de supermarketul Cora, pe care foodpanda le va livra, în regim expres,  într-o primă etapă în Capitală.

Până în luna mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil în toate orașele în care supermarketul cora se află: București, Ploiești, Constanța, Cluj, Bacău și Baia Mare.

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute de când comanda este plasată în aplicație, de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variază între 10 și 20 lei, în funcție de aria de livrare. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei și greutatea maxim acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

Serviciul de livrare expres va fi disponibil utilizatorilor din București, urmând să îl extindem cât mai rapid și în alte orașe din țară  Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România

De asemenea, clienții cora au  la dispoziție serviciul de livrari la domiciliu prin comanda pe site-ul supermaketului, dar si serviciul coraDrive disponibil în București, Constanța, Cluj-Napoca și Bacău.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe.

Servicul de food delivery foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, colaborează cu peste 2700 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Focșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *