Food&Beverages

Amalgam de arome în Amalgam Zexe de pe Calea Dorobanților

Portofoliul Zexe, fondat de Alexandru Consulea, inițiatorul mișcării de redescoperire a gastronomiei românești, s-a îmbogățit cu un nou restaurant, o nouă cofetărie și o florărie.

Restaurantul cel nou, Amalgam Zexe, creație 100% Alexandru Consulea, o cafenea-cofetărie, cu noi deserturi create de cofetarul Ana Consulea, și Florăria Zexe, business fondat de Diana Consulea, florist, sunt cele trei noi businessuri ale familiei.

Situat pe Calea Dorobanți, Amalgam Zexe Concept reunește de ceea ce știu să facă cel mai bine mai mulți membri ai familiei Consulea și cuprinde

„Amalgam este un concept cu totul diferit față de tot ceea ce am creat până acum. Acesta este și motivul pentru care restaurantul se numește Amalgam Zexe Concept, nu doar Zexe, ca celelalte”, spune Alexandru Consulea. El adaugă că ștampila Zexe Concept va fi aplicată pe toate celelalte locuri pe care le va dezvolta începând de acum, ca o garanție a experienței pe care familia sa a acumulat-o în domeniu, de-a lungul timpului.

Amalgam aduce mai multă relaxare pe scena gastronomică românească, într-o combinație de take-away și à la carte – Alexandru Consulea, fondatorul Amalgam Zexe Concept

Conceptul de restaurant este perfect adaptat timpului nostru, cu o atmosferă prietenoasă și un serviciu relaxat. I se adaugă noua cofetărie cu deserturi create de cofetarul Ana Consulea și echipa Zexe Braserie, într-o nouă viziune.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Ana Consulea.

„Amalgam Zexe Concept a însemnat o mare provocare pentru echipa de cofetari Zexe Braserie: aceea de a gândi și a crea un meniu de deserturi la fel de bune ca cele care se regăsesc în vitrina de pe Aviatorilor 65, dar altfel”, spune Ana Consulea, deținătoarea titlului de „Pastry Chef of the Year 2019” oferit de Gault&Millau. Ea a creat aici o vitrină fresh, relaxată, cu gusturi clare și intense, total diferite de ceea ce gse găsește într-o cofetărie, cu mai multe produse fără zahăr adăugat, fără gluten și fără colorant.

Noul concept pe care Alexandru Consulea il propune bucureștenilor vine cu o viziune mai fresh, mai modernă și plină de viață a numelui Zexe, are o are o capacitate totală de 78 de locuri și a suportat o investiție de 100.000 de euro.

Deschiderea Amalgam Zexe Concept coincide și cu lansarea Florăriei Zexe, de această dată în format fizic. Business-ul este fondat de floristul Diana Consulea, cu o experiență de 10 ani în domeniu și absolventă a Boerma Instituut International Floral Design School, una dintre cele mai renumite școli de design floral din Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *