Plăți

Transfer rapid de bani prin Card2Card de la CEC Bank

CEC Bank a lansat serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil  între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri.

Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare să inițieze trimiteri de bani, solicitări de bani către/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate în agenda telefonului. Se pot transfera rapid sume de bani în lei și în euro din/către carduri emise de instituții financiar – bancare din România și din străinătate (Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie, Scoția, Irlanda, Țara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Serviciul poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu iOS.

Pentru clienții utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza și prin aplicația CEC Pay, recent lansată. Pe de altă oparte, la orice terminal din România sau străinătate care acceptă astfel de plăți prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa înrolate în wallet-urile Fitbit Pay și Garmin Pay, se pot realiza plăți contactless .

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Card2Card Transfer, disponibilă atât pentru clienții CEC Bank, cât și pentru clienții altor instituții financiar – bancare. Urmează să se autentifice și să adauge atât carduri bancare, cât și carduri de fidelitate, emise de către diferiți comercianți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *