Plăți

Garmin Pay este disponibil clienților Raiffeisen Bank

Pentru că ceasurile Garmin sunt foarte utilizate pentru măsurarea performanței sportive, a apărut Garmin Pay, opțiune de plată mai rapidă mai ales pentru pasionații de sport.

Serviciul este acum disponibil pentru clienții Raiffeisen Bank, care pot plăti contactless cu ceasurile Garmin la POS, inclusiv în rate fără dobândă. Aplicația Germin Connect este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Pentru a activa serviciul, clienții trebuie să selecteze ceasul Garmin, să aleagă o parolă din patru cifre și să înroleze cardurile Raiffeisen Bank. Fiecare card conectat în aplicație va fi confirmat printr-un cod primit prin SMS pe numărul de telefon.

Germin Pay este un serviciu gratuit, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu ceasul Garmin sunt realizate fară taxe sau comisioane suplimentare.

Sportivii pot face plăți simple, chiar în timpul antrenamentelor, cu ajutorul accesoriilor care fac parte deja din echipamentul lor – Steven van Groningen, Președinte și CEO Raiffeisen Bank.

Serviciul Garmin Pay a fost pentru prima dată lansat în România în 2018 și este disponibil și clienților Banca Transilvania.

În ultimii ani, banca a dezvoltat o serie de soluții digitale de creditare, plăți online și dispozitive mobile prin care clienții să aibă acces la bănci oriunde și oricând. În acest an, Raiffeisen Bank a mai lansat RaiPay, aplicație de plată cu telefonul pentru Android, și Apple Pay, pentru IOS.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Peste 650.000 clienți digitali folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. Banca are 4.800 de angajați și o rețea de peste 350 de agenții în toată țara, aproximativ 800 de ATM-uri și 20.000 de POS-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *