Plăți

Libra Internet Bank se poate și cu semnătura electronică

Semnatura electronica

Libra Internet Bank a lansat semnătura electronică pentru documentele necesare în relația cu banca. Clienții pot semna online documentele prin semnătura pusă la dispoziție gratuit de către bancă.

Libra se alăturează băncilor care oferă semnătura electronică utilizatorilor, precum BCR, UniCredit Bank sau Raiffeisen Bank.

Clienții nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor – Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank

Primul client care a utilizat acest serviciu a fost un medic din Sibiu, care a semnat astfel un contract de credit destinat finanțării activității curente a cabinetului său medical.

Semnătura electronică permite transmiterea documentelor oficiale în format digital în relația cu banca sau instituții ale statului. Astfel, nu mai este nevoie de deplasarea la sediul organizației pentru a depune documentul în format fizic.

Semnătura electronică este mai sigură decât cea de mână. Utilizeaza două elemente de securitate: token-ul și codul PIN al acestuia și nu poate fi falsificată.

LIBRA INTERNET BANK,membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România. Cu o rețea de 54 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovatiei în banking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *