Plăți

Sodexo România a ajuns la un milion de utilizatori

Plata cu telefonul mobil

Sodexo România, furnizor de beneficii extrasalariale, a atins o rată de digitalizare de 70% pentru tichetele de masă și un milion de utilizatori.

Sodexo este singurul furnizor de beneficii extra-salariale din România care oferă soluții de plată prin Android și Apple. În ultimele două luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plată mobile. Valoarea totală a tranzacțiilor realizate de aceștia s-a ridicat la 3,5 milioane lei.

Plățile mobile sunt disponibile pentru toate prodsuele Sodexo, respectiv Gusto, Cadou, Cultura și Turist.

Orașele mari, precum Timișoara și Sibiu, au nivel de digitalizare peste medie, lde 80%. Utilizatorii cardurilor companiei au la dispoziție o rețea de parteneri de 30.000 de restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librării, pensiuni, hoteluri și agenții de turism.

Sodexo Pay, aplicația gratuită dezvoltată pentru utilizatorii Android a fost lansată anul trecut în octombrie, Sodexo devenind astfel primul emitent de carduri și vouchere din România care oferă un sistem de plată mobilă utilizatorilor de Android. Aplicația Apple Pay a fost lansată în decembrie 2019.

Prin Sodexo Pay, deținătorii terminalelor mobile Apple au efectuat 200.000 de plăți cu telefonul în ultimele două luni.

La nivel național, Sodexo are un număr de clienți de peste 30.000 de companii și un total de două milioane de angajați care primesc beneficii prin cardurile companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *