Plăți

Mastercard intră în lupta de combatere a pandemiei

Mastercard s-a alăturat Asociației Dăruiește Viață, care a decis ca toate donațiile să fie redirecționate către atenuarea efectelor pandemiei, în lupta de combatere a coronavirusului.

Mastercard va dona 100.000 de euro pentru limitarea efectelor COVID-19 pe plan local. În urmă cu câteva zile, compania a anunțat un parteneriat cu fundația Bill & Melinda Gates și Wellcome, prin care 125 milioane dolari vor fi investiți în programul COVID-19 Therapeutics Accelerator pentru identificarea, evaluarea, dezvoltarea și scalarea posibilelor tratamente.

Asociația Dăruiește Viață a anunțat că toate donațiile primite începând cu 11 martie 2020 vor fi direcționate către instituțiile care gestionează criza, pentru consolidarea capacității sistemului medical de prevenire și tratare a pacienților.

Sistemul medical românesc va fi pus la grea încercare în perioada următoare – Oana Gheorghiu, co-fondator Dăruiește Viață

Mastercard colaborează îndeaproape cu Asociația Dăruiește Viață încă de anul trecut, în calitate de partener de inovație pe termen lung al inițiativei #NoiFacemUnSpital.

Asociația Dăruiește Viață, fondată în 2012 de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, continuă munca începută în regim de voluntariat de sprijinire a bolnavilor de cancer și dotare a unităților medicale din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *