Plăți

Prin ING Home Banking România se poate deschide un cont bancar direct din telefonul mobil

Dacă ești major, ai rezidența fiscală în România și un card de debit atașat unui cont la o altă bancă, tot din România, îți poți deschide un cont la ING Bank direct din telefonul mobil, în 10 minute.

Prin aplicația ING Home Bank, oricine își poate deschide un cont bancar, pe telefonul mobil, în doar zece minute, fără mai fi nevoie să se deplaseze la o sucursală.

Aplicația ING Home Banking este cea mai folosită din România, cu peste un milion de utilizatori, accesată în medie, o dată la două zile. Traficul pe platformă a crescut cu aproximativ 50% de la un an la altul.

Comision zero pentru clienții cu venituri de peste 700 lei, identificare bazată pe amprentă sau trăsături faciale, plată către un prieten doar cu numărul de telefon, posibilitatea de a economisi bani rapid și eficient și oportunitatea de a investi online în fonduri mutuale sunt câteva dintre beneficiile oferite de ING prin aplicația Home Bank.

Inovația a fost prioritară pentru noi în contextul în care, pentru clienții ING, principalul lor canal de banking este telefonul mobil  – Javier Montes Pita, Head of Retail Banking, ING Bank România. 

Peste 90% dintre interacțiunile dintre clienți și bancă au loc în aplicație, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home’Bank. De asemenea, peste 150.000 de clienți ING plătesc la magazin cu telefonul, fie cu ING Pay pentru Android, fie cu Apple Pay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *