Plăți

ING Bank este prima bancă din România care atrage noi clienți prin ”recomandări recompensate”

Pentru a-și mări portofoliul de clienți, ING Bank România este prima bancă din România care apelează la metoda prin care oferă o recompensă în bani clienților care aduc noi clienți.

Aceasta este prima campanie de tip recomandare (member get member) inițiată de ING, care vine la scurt timp dupa ce a fost lansat serviciul deschiderii de cont complet online.

Metoda este folosită, în timpul campaniilor dedicate atragerii de noi clienți, de fintech-urile – platformele nou-apărute de servicii financiare și bancare. Dintre acestea, cu prezență în România, Revolut se detașează categoric, anunțând deja depășirea pragului de 1.000.000 de clienți.

Pe recomandare atunci cand acceseaza aplicatia ING de internet banking, pe care il pot trimite catre prietenii lor care nu sunt clienti ING (via oricare platforma de social media, aplicatie de mesagerie si SMS.

Conform regulamentului campaniei, care se desfașoară între 3.02.2020 și 29.02.2020, fiecare client primește 50 de lei pentru fiecare persoană pe care a invitat-o, având posibilitatea de a fi răsplatit cu maximum 250 de lei.

Sumele urmează a fi virate în perioada 15-31 martie 2020, atât pentru cei care își deschid contul cât și pentru cei care au trimis invitație.

Persoana recomandată care a deschis cont trebuie să înregistreze o încasare, pe perioada campaniei, de minimum 100 de lei în contul nou deschis.

Procesul 100% online pentru deschiderea contului durează doar 10 minute, iar clienții au opțiunea de a vizita o agenție ING dacă au nevoie de asistență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *