Plăți

Dăruiește viață și schimbă destinele copiiilor defavorizați

Utilizatorii Revolut din România pot acum să doneze către Dăruiește Viață, Asociația Magic și SOS Satele Copiilor prin funcționalitatea Donații din aplicație.   

Utilizatorii români vor putea susține misiunea a trei dintre cele mai importante ONG-uri din România: Dăruiește Viață, Asociația Magic și SOS Satele Copiilor,

Clienții Revolut pot să facă o singură donație sau pot opta pentru donații recurente – zilnice, săptămânale sau lunare  . Sumele donate vor ajunge la fiecare dintre cele trei organizații caritabile, fără ca Revolut să perceapă vreun comision pentru aceste tranzacții.

Nu există o limită minimă pentru sumele donate, iar funcționalitatea poate fi activată și dezactivată oricând de către utilizatori. Dăruiește Viață, Asociația Magic și SOS Satele Copiilor sunt primele trei ONG-uri locale către care românii pot dona, datorită popularității lor în rândul utilizatorilor Revolut din țară. Fiecare dintre aceste organizații se dedică unei cauze sociale importante și are un impact pozitiv asupra societății românești.

Admirăm foarte mult tot ceea ce au realizat până acum Dăruiește Viață, Asociația Magic și SOS Satele Copiilor – Irina Scarlat, Head of Growth CEE – Revolut

Dăruiește Viață a decis să schimbe această statistică dramatică prin construirea primului Spital pentru copiii bolnavi de cancer și alte boli grave România, unde aceștia să primească îngrijire ca în Europa de Vest. #NoiFacemUnSpital a devenit cea mai mare comunitate implicată din România, care își propune să le ofere autorităților, prin Spitalul construit, un exemplu de bună practică ce poate fi replicat apoi în întreaga țară. 

Din 2014, Asociația Magic oferă tabere, cazare, suport psihologic, material și financiar copiilor și familiilor acestora. În timp, Magic a devenit o rețea a solidarității  formată din parteneri, voluntari, donatori și medici, ce este alături familiilor.

SOS Satele Copiilor este o organizație neguvernamentala cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care risca să-l piardă. Peste 700 de copii din comunități vulnerabile sunt incluși în programele SOS la nivel național și în Satele SOS. Începând cu 1993, peste 400 de copii au fost crescuți în Satele SOS din România și au fost integrați în societate, în timp ce aproape 3.500 de copii au fost ajutați să crească acasă, în cadrul familiei.

Funcționalitatea Donații a fost lansată la data de 1 iulie 2019, cu trei organizații caritabile globale: Asociația LGBTI ILGA-Europe, Salvați Copiii și WWF. Ulterior, au fost adăugate pe lista ONG-urilor din aplicație Movember și Alianța Pădurilor Tropicale. În ianuarie 2020, Revolut a încheiat un parteneriat cu Crucea Roșie și WWF și a lansat un apel pentru a-i ajuta pe cei afectați de incendiile de vegetație din Australia. De la lansarea funcționalității, utilizatorii au donat peste 1,15 milioane de euro.

”Vom extinde în timp lista ONG-urilor locale către care utilizatorii români pot dona și prin aceasta să ne aducem contribuția la proiecte care fac cu adevărat diferența în societate”, a adăugat Irina Scarlat.    

Prin platforma Revolut, înființată în 2015, milioane de oameni din întreaga lume folosesc Revolut pentru a-și gestiona mai bine banii. Astfel, utilizatorii primesc notificări după fiecare plată, bugetare și analitice încorporate, schimb valutar excelent, posibilitatea de a împărți nota de plată direct din aplicație, tranzacționare de acțiuni și criptomonede, transferuri printr-o simplă apăsare de buton și economisire în pușculițele digitale ”Vaults”.

Clienții Revolut pot alege dintre trei abonamente diferite: Standard, Premium, sau Metal, fiecare dintre ele cu funcționalități diferite. Cardurile sunt Visa sau Mastercard, disponibile într-o gamă largă de culori distinctive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *