Plăți

Soluții de plată prin BTePOS.ro pentru comercianți

Soluții mobile de plată

Pe platforma BTePOS.ro, recent lansată de Banca Transilvania , comercianții găsesc soluții prin care pot oferi clienților posibilitatea de a plăti cu cardul, telefonul sau online.

Platforma oferă soluții de plată personalizate în funcție de industrii. Un magazin de cafea, spre exemplu, poate comanda tot ce are nevoie pentru plăți, cum ar fi POS fix și mobil, eCommerce, programul de loialitate star, plata cu cardul de masă.

Solicitările trimise online prin BTePOS ajung la managerul de relații cu clienți din județul în care se află comerciantul. Banca se ocupă gratuit de formalități, de implementarea soluțiilor de plată alese și de instruirea angajaților firmei.

Ce se poate comanda prin platform BTePOS:

  • POS-uri mobile şi fixe: acceptare la plata a cardurilor Visa/Mastercard/American Express, soluții de acceptare a plăților cu puncte de loialitate, în rate fără dobândă cu cardurile STAR şi Cardul Direct;
  • Soluție de acceptare a cardurilor de masă BT;
  • Soluție pentru procesarea, prin BT, a tranzacțiilor pe sisteme neasistate: vendomate, parcometre, charity box etc.;
  • Soluții de eCommerce pentru magazinele online: acceptare la plată a cardurilor Visa/Mastercard, respectiv aceptare a plăților cu puncte de loialitate sau în rate fără dobândă cu cardurile STAR.

Banca Transilvania are peste 30.000 de comercianți în portofoliul de clienți, cu peste 50.000 de locații fizice și magazine. În programul de loialitate Star sunt înregistrați 12.000 de comercianți și 500.000 de persoane fizice și juridice dețin un card Star.

În medie, în fiecare secundă sunt realizate 10 tranzacții cu cardurile Băncii Transilvania. Volumele de cumpărături cu cardurile au crescut cu peste 50% în 2019 față de 2018. Peste 80% dintre tranzacțiile la POS cu carduri BT sunt contactless.

Banca Transilvania a atins recent borna de 4 milioane de carduri emise şi este cel mai mare emitent de carduri din țară începând cu 2017, având o cotă de piață de peste 22%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *