Plăți

Clienții Revolut pot dona direct din aplicație pentru incendiile din Australia

Clienții Revolut vor putea dona direct din aplicație pentru incendiile de vegetație din Australia utilizând funcția „Donații” către organizațiile de caritate Crucea Roșie și World Wide Fund for Nature (WWF).

Fondurile vor fi utilizate pentru refacerea habitatului urșilor koala și al altor specii sălbatice, prin plantarea primilor 10.000 de copaci.

Inițiativa lansată de Revolut, în parteneriat cu Crucea Roșie și WWF, va contribui mai mult decât financiar și va pune presiune asupra guvernelor să înăsprească legislația privind prevenirea distrugerii pădurilor înainte de a fi prea târziu.

Toate donațiile efectuate către Crucea Roșie vor ajunge la Fondul Australian Crucea Roșie de Reducere a Dezastrelor și Recuperare, care contribuie la aprovizionarea cu apă și alimente, sprijin psihosocial, servicii de înregistrare, verificări ale stării de bine în teren, telefoane prin satelit și multe altele.

Vom oferi fonduri de urgență oamenilor afectați, pentru a-i ajuta să își asigure cheltuielile de bază – Belinda Dimovski, Head of Engagement and Support – Crucea Roșie Australiană.

Donațiile efectuate către WWF vor fi folosite pentru gestionarea incendiile de vegetație și a impactului pe care îl au asupra vieții sălbatice și a comunității.

Australia se confruntă cu unul dintre cele mai catastrofale sezoane de incendii de vegetație din toate timpurile. Se estimează că peste un miliard de mamifere, păsări și reptile au fost afectate, printre care și 30% din populația de urși koala din zonă.

Peste 1.200 de locuințe au fost distruse, peste 10 milioane de hectare de teren au ars și se estimează că mai mult de 1.25 miliarde de animale au murit direct sau indirect din cauza incendiilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *