Plăți

CEC integrează informațiile din Ghiseul.ro în aplicația online pentru plata taxelor și a impozitelor

Plati online

CEC Bank continuă digitalizare serviciilor bancare și oferă posibilitatea de vizionare în aplicația proprie a situației taxelor și impozitelor personale. În aplicația de Mobile Banking au fost integrate informațiile din Ghiseul.ro.

Interogarea informațiilor disponibile pe Ghiseul.ro, unde se găsește situația la zi a taxelor și impozitelor locale, ca și a amenzilor, permite identificarea plăților ce trebuie efectuate de fiecare persoană. De asemenea, acestea se pot achita prin aplicație, fără perceperea vreunui comision.

Avem convingerea că internetul pe mobil este unul dintre canalele care ne vor permite să atragem noi clienți și să contribuim la creșterea incluziunii financiare în România – Bogdan Necșu, președinte – director general al CEC Bank.

Clienții CEC Bank aveau încă de anul trecut posibilitatea de a plăți online taxele, impozitele sau amenzile, prin aplicația Mobile Banking, prin selectarea și completarea detaliilor de plată (tipul de impozit, instituția beneficiară, suma datorată).

După integrarea cu Ghiseul.ro, taxele și impozitele locale – precum cele pentru terenuri și clădiri, cele auto, dar și amenzile se pot plăți cu un simplu click, sumele datorate la nivel individual fiind afișate direct, sub formă de listă. Nu se percep comisioane pentru plățile de taxe, impozite și amenzi prin acest sistem.

Pentru activarea noii funcționalități, este necesară actualizarea aplicației CEC Mobile Banking din App Store pentru posesorii de telefoane Apple sau din Google Play, pentru telefoanele cu Android.

CEC Bank nu este prima bancă la care este disponibil acest serviciu. Una dintre primele instituții bancare care a integrat informațiile și serviciile Ghiseul.ro a fost Piraeus Bank în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *