Plăți

Alpha Bank oferă clienților din România ultima generație de terminale EFT-POS


Cea mai nouă generație de terminale EFT-POS – Verifone Engage – a fost lansată în România de Alpha Bank, în parteneriat cu Printec.

Terminalele au fost dezvoltate utilizând cele mai noi standarde, oferind o experiență îmbunătățită utilizatorului, au o viteză crescută, securitate maximă și o integrare ușoară cu alte sisteme.

Cu generația anterioară (VX) Alpha Bank România și Printec au câștigat deja o experiență solidă pe piață locală, integrând cu succes terminalele de plata cu sisteme de fidelizare, soluții ERP diferite și alte tipuri de sisteme self-service și kiosk.


Certificarea noilor terminale a fost finalizată, noile modele vor fi introduse în portofoliul Băncii în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianți.


Noile terminale Verifone Engage folosesc o platforma foarte sigură și stabilă atât la nivel de hardware, cât și de software; operațiuni complexe putând fi astfel inițiate respectând cele mai noi standarde PCI și EMV.

Pe o piață care prezintă o cerere în creștere permanentă pentru o mai bună eficientă operațională, experiență de utilizare superioară și funcții diverse, și complexe cu valoare adăugată, terminalele Verifone Engage fac diferența.

Noua generație de terminale POS oferă o experiență de plată superioară clienților noștri – Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank România

Funcțiile diferențiatoare, cum ar fi memoria crescută și  puterea internă de procesare, ecranul color de înalta rezoluție cu capacități grafice imbuntatite, controlul ecranului tactil și comunicație radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experiență superioară în utilizare.

Deși tehnologia contactless a câștigat teren în ultimii ani, situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largă și mai rapidă de către consumatori. Datorită funcționalității lor portabile, terminalele Engage nu permit doar tranzacții contactless la punctul de vânzare, dar sunt, de asemenea, și o opțiune foarte bună pentru servicii de livrare, curierat și orice alt serviciu care este utilizat din ce în ce mai mult în această perioada în care nevoia de siguranță digitală, dar și de distanțare socială este ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *