Plăți

Abonamentul LimePass este disponibil în București cu 18 lei pe lună

Prin noul abonament săptămânal LimePass, utilizatorii serviciului Lime se vor putea deplasa cu trotinetele electrice atât în oraș cât și în afara lui, mai comod și mai eficient.  

Abonamentul Lime, care va costa 18 lei, oferă un număr nelimitat de deblocări de trotinete timp de șapte zile consecutive. După achitarea unei taxe din cadrul aplicației, utilizatorii pot debloca trotinetele gratuit în urmatoarele șapte zile.

În funcție de cât de des utilizatorul se deplasează cu trotinetele Lime, abonamentul se platește automat în doar două-trei zile. Utilizator care a deblocat o trotinetă de două ori pe zi, timp de o săptămâna, va obține o reducere de aproximativ 60% din costul deblocărilor.

Abonamentul LimePass s-a lansat în decembrie în SUA, Australia, Noua Zeelandă și este disponibil în Europa din 15 ianuarie. 

Prin intermediul noului serviciu LimePass dorim să oferim utilizatorilor o opțiune mai convenabilă financiar pentru a se deplasa și a-și gestiona programul zilnic – Luca Mateescu, Operations Manager, Lime Romania.

Potrivit statisticilor regionale Lime, majoritatea utilizatorilor sunt rezidenți și 40% dintre toate călătoriile săptămânale efectuate cu Lime au loc în perioada orelor de vârf. București, alături de Moscova și Istanbul, este unul dintre orașele europene cu cel mai aglomerat trafic rutier, conform Indicelui de Trafic TomTom.

Avantajele abonamentului LimePass

  • Reducere de aproximativ 60% din costul deblocărilor
  • Eficiența si îmbunătățirea mobilității urbane
  • Un număr nelimitat de curse cu 18 lei pe săptămână

Bucureștenii petrec cu 48% mai mult timp în trafic în fiecare zi. În general, locuitorii capitalei petrec zilnic aproape 30 de minute blocați in trafic, dimineața și seara. Lime a înregistrat sute de mii de utilizatori de când a fost lansată compania anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *