IT&C

Soluții gratuite de colaborare pentru angajații care lucrează de acasă

Lucrul de acasă

Bittnet în parteneriat cu Microsoft și Cisco oferă soluții gratuite companiilor care își permit și au decis ca angajații lor să lucreze de acasă, pentru a limita riscul de răspândire a coronavirusului.

În cazul în care companiile care au decis să lase angajații să lucreze de acasă nu au soluții pentru întâlniri virtuale sau pentru colaborarea dintre salariați, Bittnet oferă soluții tehnice gratuite. Soluțiile sunt menite să permită angajaților să lucreze fără întreruperi semnificative în operațiunile zilnice și sunt oferite gratuit pe o perioadă de test de șase luni.

Astfel, companiile pot apela la Microsoft Office 365 E1 Trial, segmentul Corporate sau Enterprise, care include Microsoft Teams, cu limitare la 2.500 locuri. Pentru celelalte segmente de clienți se va putea deschide un trial de  Microsoft Teams.

De asemenea, la Cisco Webex pentru organizații și persoane fizice, soluția care include întâlniri video HD gratuite de pâna la 50 participanți și număr nelimitat de întâlniri, 1GB de stocare în cloud.

Inginerii de la Dendrio Solutions, companie care face parte din grupul Bittnet, se vor ocupa de toate solicitările și vor asigura implementarea soluțiilor gratuite, în timp ce instructorii de la Bittnet Training vor oferi gratuit traininguri pentru utilizarea instrumentelor de colaborare virtuală furnizate de Microsoft și Cisco.

Orice companie antreprenorială din România, indiferent de cifra de afaceri sau numărul de angajați, poate beneficia de aceste servicii completând un formular de. Cererile vor fi gestionate conform principiului primul venit primul servit în limita resurselor.

Serviciile de set-up oferite de echipa grupului Bittnet vor fi furnizate gratuit pentru o perioadă de două săptămâni, perioadă care poate fi extinsă în funcție de evoluția situației COVID-19 în România. Echipele Dendrio și Bittnet Training se vor ocupa de toate solicitările primite, în paralel cu responsabilitățile zilnice.

În ceea ce privește activitatea Bittnet Training, care furnizează traininguri IT, compania este pregătită să transfere toate livrările “din clasa cu instructor” în livrări de tip “live virtual”. Soluția permite participanților să se conecteze de la distanță la clasa virtuală, fiind proiectată special să ofere un proces educațional complex, profesional și interactiv, cât mai apropiat de un training în clasă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *