IT&C

Șapte tineri au câștigat premii la Future Makers 2019

Șapte echipe formate din tineri antreprenori au câștigat premii în valoare totală de 20.000 euro la Future Makers 2019, compețitie organizată de Future Summit, conferinţa internaţională anuală dedicată soluţiilor viitorului.

Digitalizare în industria forestieră, o platformă digitală de reciclare, o metodă de a trata fobiile în VR, o aplicație de educație financiară, o stație modulară de încărcare a scuterelor electrice și o aplicație de management al proprietăților au fost ideile alese de juriu din cele 35 de echipe finaliste.

Dendro IT a fost câștigătorul marelui premiu în valoare de 5.000 euro. Startup-ul își propune să răspundă tuturor problemelor care stau în calea eficientizării procesului de gestionare durabilă prin digitalizarea industriei forestiere. Începând cu digitalizarea documentelor de gestionare a transporturilor de lemn, facilitând inventarul și procesul de producere a documentelor legale necesare.

Ecotree, Exposure VR, Finplay, Glide, MiRenta și Eco Cool Socks au fost startup-urile care au câștigat câte 2.500 de euro fiecare.

În Future Summit am creat spații de conversație despre cum vor arăta următorii 10 ani în business – Cirpian Stănescu, co-fondator Social Innovation Solutions

Printre membrii jurului s-au numărat Paris Nikolopoulos, Country Manager Coca-Cola România, Ioan Iacob, CEO Qualitance, Marius Ștefan, CEO Autonom, Mihai Toader-Pasti, Co-Fondator EFdeN și Miruna Păun, Fondator Tzitzi-Poc.

Cum a fost la Future Summit 2019 – Ciprian Stanescu, co-fondator Social Innovation Solutions, la Adevărul Financiar Live

Future Makers a selectat tineri cu idei de startup-uri din 2.000 de participanți în ateliere de antreprenoriat în 23 de orașe din țară. Este un program educațional anual de antreprenoriat adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani.

Future Summit 2019 a fost organizat de Social Innovation Solutions şi Global Shapers Bucharest Hub şi susţinut de Fundaţia Coca-Cola şi eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *