IT&C

Logiscool lansează cursurile online de programare pentru elevii din toată țara

În contextul COVID-19, Logiscool România, parte a Școlii Internaționale de Programare pentru Copii și Adolescenți, lansează cursuri online de programare pentru copii și adolescenți.

Sesiunile pentru elevi desfășurate online au loc cu cel mult opt cursanți, iar prețul pornește de la 260 de lei pe lună. De asemenea, cursanții vor avea acces la o serie de materiale de suport în contul platformei Logiscool: de la tutoriale video la resurse educative. 

Cursurile online sunt disponibile atât pentru elevii de pe întreg teritoriul țării, cât și pentru cei aflați în afara granițelor, precum Republica Moldova, Italia sau Germania.

Cursurile vor începe în ultima săptămână din luna aprilie și se vor desfășura pe o platformă dedicată de videoconferință, unde instructorii și elevii vor putea comunica pe întreaga durată a lecției. Acestea sunt împărțite în module pe categorii de vârstă.

Intenționăm să menținem acest program pe termen lung pentru cei cărora le este mai ușor să învețe acasă – Dana Bănică, Manager Logiscool România

Programa pentru copiii între opt – 14 ani cuprinde 16 sesiuni, iar pentru liceeni cu vârste cuprinse între 14-17 ani vor avea un modul intensiv de 10 lecții. Cursurile vor avea loc atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, și vor fi disponibile în intervale orare diferite.

Lecția online durează 90 de minute și este predată de instructori tineri, în marea lor majoritate studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil matematică-informatică.

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru elevi cu vârste cuprinse între șapte și 17 ani. Școala face parte din o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 16 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 50.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *