IT&C

KeysFin și StarByte au dezvoltat o aplicație de semnătură electronică

Integrare_KeysFin Starbyte

KeysFin și StarByte au dezvoltat în parteneriat aplicația 4Apply, o soluție 100% românească de înrolare digitală a unui client persoană fizică sau juridică, care include un nou modul de risc și servicii pentru verificarea unei companii.

Aplicația 4Apply oferă băncilor, companiilor de asigurări, dar și altor furnizori de servicii, posibilitatea de a pune la dispoziție clienților un canal online prin care să acceseze servicii și produse rapid și în siguranță, de la distanță.

Odată cu integrarea serviciilor de informații de afaceri KeysFin, aplicația va permite evaluarea rapidă și în timp real a companiilor, reducând și evitând în acest mod riscurile de imposibilitate de plată sau restanțe pe perioade mari.

Procesul de înrolare digitală este flexibil și poate să fie folosit în orice domeniu pentru a facilita accesarea serviciilor în orice moment, la distanță.

Estimăm ca în perioada următoare peste 30% din companiile locale vor solicita online cel puțin un serviciu din partea furnizorilor precum bănci sau instituții financiare – Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.

Aplicația permite integrarea și cu furnizorii autorizați de servicii digitale, documentele semnate electronic fiind asimilate înscrisurilor oficiale. Platforma se conectează cu furnizori prin semnătură digitală și astfel se pune la dispoziție un flux complet prin care utilizatorii pot semna digital documentele necesare direct pe pe telefon, PC sau tabletă, iar verificarea identității se realizează în timp real.

Astfel, prin aplicația dezvoltată de Starbyte se realizează o verificare rapidă a solicitantului prin implementarea unui flux de pași care ghidează utilizatorul în mod intuitiv, pentru a valida atât identitatea acestuia, cât și elementele de securitate a documentului de identitate. 

Platforma folosește sisteme de urmărire și recunoaștere facială avansate, dezvoltate în cadrul companiei, astfel încât datele biometrice ale utilizatorului să fie protejate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *