IT&C

DB Global Technology România a deschis 100 de noi posturi în București

Munca de acasă

DB Global Technology România, centrul de tehnologie Deutsche Bank la București, și-a mutat integral activitatea online și anunță că extinde echipa locală cu 100 de poziții.

Echipa din București numără, în prezent, 900 de persoane și va ajunge la 1.000 în perioada următoare. Centrul de tehnologie funcționează în parametri normali, chiar dacă toți angajații lucrează de acasă din data de 10 martie 2020.

Compania dezvoltă soluții de ultimă tehnologie pentru diviziile de business și infrastructură ale Deutsche Bank, având în portofoliu peste 770 de proiecte IT în cei șase ani de la lansare. Proiectele dezvoltate constau în soluții din tehnologie informației și aplicații software.

Faptul că menținem «business as usual» și continuăm activitatea de recrutare este un mesaj de optimism și de continuitate a activității – Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

Din 10 martie, de când angajații lucrează de acasă, compania a avut peste 25 de lansări în producție pentru aplicații integrate în sistemele de mobile banking și de tranzacționare ale băncii.

În această perioadă continuă și trainingurile și cursurile care se pot derula online: cursuri de limba germană, sesiuni de „soft skills”, sesiuni de coaching și DB Tech School – programul de internship al centrului, aflat la a cincea ediție.

Compania își adaptează activitatea la o nouă stare de fapt și reușește să funcționeze normal, iar mediul de lucru existent în birourile companiei – tehnologia, cursurile, încurajarea inițiativei personale, programele de dezvoltare personală, sunt replicate în aceste zile online.

Angajații DB Global Technology sunt în continuare în contact unii cu ceilalți folosind aplicații pentru întâlniri video și audio, conturile de e-mail și platformele interne. Pentru cei care, în urma suspendării cursurilor unităților de învățământ, sunt nevoiți să stea acasă cu copiii, dar trebuie să și lucreze, compania a flexibilizat programul de lucru și a pus la dispoziție recomandări care să îi ajute să facă față acestei situații.

DB Global Technology a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 261 milioane lei, în creștere cu 17% față de 2017. Profitul net a fost 19,5 milioane lei, în scădere de la 23,7 milioane lei în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *