IT&C

Bucharest Tech Week se mută online cu tot cu speakerii locali și internaționali

Capitala Tehnologiei - Bucharest Tech Week 2020

Bucharest Tech Week, unul dintre cele mai mari festivaluri de tehnologie din România, continuă pregătirile pentru evenimentul programat în perioada 18-24 mai 2020.

Universum a selectat cei mai influenți experți în tehnologie din cadrul sesiunilor Business Summit în 2018 și 2019. Un total de 79 de ore de conținut video, prezentate de 109 de speakeri locali și internaționali.

Acestea vor fi disponibile timp de 30 de zile începând cu astăzi, 18 martie 2020. Resursele sunt disponibile prin platforma Virtual Events, dezvoltată de MyConnector.

Sprijinim întregul ecosistem de business să se dezvolte prin adoptarea noilor tehnologii, dar și prin furnizarea unor resurse informaționale de calitate – Alexandru Șica, Digital Marketing Manager , Concept Events Division.

În cazul în care pandemia de COVID-19 va avea o evoluție nefavorabilă până la data stabilită pentru festival, organizatorii de la Universum vor reprograma evenimentul.

Universum Events este partenerul exclusiv în România al Catalyst Teambuilding și are licență Catalyst Global. Organizează evenimente corporate care variază de la team building la conferințe și promoții. Au dezvoltat și concepte unice în România, precum Internet & Mobile World (GoTech) și Bucharest Technology Week.

Compania este construită în jurul conceptului de „arhitectură de eveniment”, iar membrii fondatori au peste zece ani de experiență în organizarea de evenimente complexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *