IT&C

Amber deschide în Mexic al cincilea studio de creație

Cinderella Free Fall

Amber Mexic va fi condus de Jorge Suarez, un veteran al industriei jocurilor video, cu o experiență de peste 16 ani, care va implementa strategia de dezvoltarea a noului studio.

Amber Mexic intenționează să atragă până la finalul acestui an 50 de testeri și artiști specializați în User Interface, animație 2D și 3D, astfel că procesul de recrutare a fost demarat deja.

Amber intenționează să devină o agenție de referință pentru industria jocurilor video – Mihai Pohonțu, CEO Amber

Divizia din Mexic va oferi o gamă completă de servicii de dezvoltare de jocuri video, cu focus inițial pe testare (QA) și artă. Studioul din Guadalajara este cel de-al cincilea pe care Amber îl deschide, cel mai recent fiind biroul din Botoșani, în octombrie anul trecut, care numără în prezent peste 30 de testeri și test leaders. La finalul lui 2020, Amber estimează că va avea peste 500 de specialiști în cele 5 birouri din lume.

Amber a fost înființată în 2013 în București și oferă soluții de dezvoltare a jocurilor video, produse complete, conversie de platforme și servicii de suport.

Compania a lucrat până acum cu nume mari precum Disney, Paradox Interactive, NBC Universal și That Game Company. Printre jocurile dezvoltate se găsesc Rumble Heroes, Link Tin și Cinderella Free Fall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *