Fintech

Revolut Junior este pregătit pentru copiii între 7 și 17 ani

Revolut Junior

Revolut a lansat Revolut Junior în România, o aplicație de gestionare a banilor dedicată copiilor cu vârste între 7 și 17 ani, pentru a face educație financiară în rândul tinerilor prin intermediul funcționalităților personalizate.

Conturile Revolut Junior sunt deschise și gestionate de un părinte sau tutore legal direct din aplicația Revolut. Aplicația a fost lansată deja cu succes în luna martie 2020 în Marea Britanie.

Conversațiile despre bani încep, de obicei, acasă și considerăm că aceste abilități sunt obținute pas cu pas, cu ajutorul părinților și al tutorilor – Aurelien Guichard, Product Owner pentru Revolut Junior

Produsul are trei componente principale:

  1. O aplicație nouă, Revolut Junior, creată pentru copii, prin intermediul căreia aceștia își pot gestiona soldul și pot primi alerte referitoare la tranzacții.
  2. O secțiune nouă în cadrul aplicației Revolut, creată special pentru părinți și tutori, care le permite să gestioneze modul în care copiii lor cheltuie bani.
  3. Un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv.

Prin folosirea propriului cont Revolut părinții vor putea să gestioneze sumele de bani alocate copiilor, precum și fondurile proprii, totul dintr-un loc sigur, ceea ce oferă o soluție integrată de management financiar pentru întreaga familie. Aceasta include și faptul că părinții vor putea transfera instantaneu bani către contul copiilor și vor putea accesa soldul și tranzacțiile acestora.

În plus, părinții pot primi notificări prin care să fie anunțați de modul în care copilul lor cheltuie bani. Produsul include setări de siguranță care le permit părinților să controleze funcționalitățile cardului și tranzacțiile precum plățile online.

Pe parcursul anului vor fi adăugate noi funcționalități, printre care se numără: posibilitatea de a stabili o alocație lunară, sarcini și obiective cu caracter financiar, opțiuni de economisire, rapoarte de cheltuieli, limite de cheltuire și noțiuni de educație financiară care îi vor ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile financiare. Fiecare funcționalitate este creată în așa fel încât să implice atât părinții, cât și copiii, facilitând astfel dialogul constant în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *