Fintech Plăți

Revolut își recompensează utilizatorii Premium și Metal cu reduceri și cashback

Revolut Junior

Prin Rewards, utilizatorii Premium și Metal Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri, la care se vor adăuga oferte personalizate, potrivit anunțului companiei.

Ofertele de la branduri precum Aliexpress, Vivre, Otter  sunt disponibile instantaneu utilizatorilor Revolut Premium și Metal. Utilizatorii Revolut din România se vor bucura de oferte personalizate de la companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Sunt disponibile două tipuri de recompense (din engleză, rewards): reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata utilizând Revolut, fie folosind cardul, online, fie prin Apple Pay. Utilizatorii trebuie doar să cumpere produsul din magazin prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut, în perioada în care oferta este activă.

Revolut transformă modul în care ne raportăm la bani. Fiind o platformă financiară inovatoare, le oferă utilizatorilor puterea de a cheltui, investi și transfera bani fără comisioane ascunse.

De la lansarea din Marea Britanie din 2015, Revolut a evoluat de la începuturile sale ca un produs de schimb valutar, adăugând în permanență noi funcționalități printre care se numără tranzacționarea de acțiuni fără comisioane, donații, pușculițe digitale de grup, funcționalități de control al bugetelor și schimb de criptomonede.

Revolut este astăzi una dintre cele mai mari comunități fintech din lume, cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, cu peste un miliard de tranzacții procesate până în prezent, în valoare totală de peste 100 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *