Fintech

Ebury România a lansat serviciul Client Matching pentru companii

Fintech-ul Ebury a lansat serviciul de Client Matching pentru companiile de pe întreg globul, pentru a le ajuta în perioada pandemiei și după aceasta.

Pentru a răspunde dificultăților cu care companiile se confruntă în această perioadă, Ebury a lansat serviciul de client matching, prin care pune în contact clienți și furnizori de pe întreg globul, în funcție de nevoile individuale, astfel încât să genereze noi oportunități de afaceri pentru ambele părți.

La doi ani de prezență pe piața românească, devenind cea mai mare companie financiară nebancară din România dedicată IMM-urilor și marilor companii, Ebury anunță fuziunea cu grupul bancar spaniol Santander. Rezultatele obținute plasează Ebury România în top 10 piețe Ebury dintre cele 20 existente la nivel global.   

Biroul local deține o echipă formată din 25 de consultanți forex, care lucrează cu 800 de corporații și IMM-uri, înregistrand o creștere de peste 300% a numărului de clienți  comparativ cu primul an de activitate. Ebury România a încheiat anul fiscal curent cu venituri mai mari cu 400% față de anul anterior.

Vom sprijini companiile să economisească prin comisioane mai mici la tranzacții și a le proteja de riscuri valutare, prin planurile noastre de hedging – Johan Gabriels, Managing Director Ebury România și Bulgaria

Ebury are 25 de birouri în întreaga lume și peste 44.000 IMM-uri și clienți corporativi. Numai anul trecut, Ebury a adăugat peste 12.000 de clienți internaționali și intenționează să își mențină trendul de creștere în anii următori.

Înființată în Londra în anul 2009, cu birouri la nivel global, Ebury oferă servicii personalizate de schimb valutar și finanțare către peste 44.000 de companii din întreaga lume, ajutându-le să își gestioneze riscul valutar și să își planifice strategic plățile internaționale, pentru a-și accelera creșterea. Compania este un fintech unicorn, cu operațiuni în 20 țări și 140 de monede, mărindu-și veniturile cu o medie de 50% pe an în ultimii trei ani.

Ebury a fost inclusă în topurile Tech City Future 50 și Deloitte Technology Fast 50, 2017, care premiază companiile de tehnologie din UK cu cea mai rapidă creștere.

Ebury a definitivat recent parteneriatul strategic cu Banco Santander, prin care banca spaniolă a achiziționat pachetul majoritar (50,1%) din acțiuni, într-o tranzacție evaluată la 400 milioane euro. Unul dintre obiectivele vizate prin acest parteneriat, este extinderea activității pe noi piețe din America Latină și Asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *