Fintech

Acces gratuit cu SmartDelay în peste 1000 de lounge-uri din lume

Prin aplicația SmartDelay, utilizatorii Revolut Premium și Metal vor avea acces gratuit în peste 1.000 de lounge-uri din peste 500 de aeroporturi și din mai mult de 100 de țări atunci când zborurile lor au întârzieri.

Utilizatorii Premium și Metal vor putea să aștepte avionul întârziat, în loung-urile din aeroportuti indiferent de tipul biletului de avion. Accesul include gustări și răcoritoare gratuite, Wi-Fi gratuit, ziare și reviste, precum și posibilitatea de a folosi facilități pentru business și conferințe, în funcție de disponibilitatea acestora.

Clienții cu abonamente Premium pot oferi acces gratuit unei alte persoane în lounge pentru a se bucura de aceleași beneficii, în timp ce utilizatorii Metal pot fi însoțiți gratuit de alte trei persoane.

În momentul de față utilizatorii au acces în lounge-uri la un cost redus, dar noul beneficiu adaugă un plus de acoperire în cazul în care apar momente imprevizibile pe parcursul călătoriei – George Robson, Product Owner for Premium and Metal – Revolut

Utilizatorii Premium și Metal care vor să folosească acest beneficiu pot intra în aplicație și introduce informațiile despre despre zbor. În cazul în care zborul înregistrat are o întârziere mai mare de 60 de minute, utilizatorii vor primi direct în aplicație un tichet de acces gratuit în lounge-ul din aeroport.

În urma unui parteneriat înceiat cu Collinson, lider global pe segmentul beneficiilor și loializăriii pentru utilizatori, fintech-ul Revolut oferă cliențiilor acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din întreaga lume atunci când zborurile au întârzieri.

Revolut este o aplicație mobilă creată pentru gestionarea banilor, fondată în 2015, la Londra. Clienții Revolut pot alege dintre trei abonamente diferite: Standard, Premium, sau Metal, fiecare dintre ele cu funcționalități diferite. Sunt atașate carduri Visa sau Mastercard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *