Fintech Plăți

Acasă și Bunăstare sunt cele două mari secțiuni ale noii versiunii 7.0 Revolut

Principala schimbare de design a noii versiuni 7.0 Revolut a vizat crearea unei aplicații cu ajutorul căreia clienții își pot gestiona toate finanțele foarte ușor.

Noua experiență este, potrivit oficialilor Revolut, mai intuitivă comparativ cu vechea formulă, cu o structură care împarte într-un mod simplu rezolvarea nevoilor financiare zilnice în două secțiuni: Acasă și Bunăstare.

Revolut a ajuns la 12 milioane de utilizatoripornit la drum cu misiunea de a face călătoriile în străinătate de 10 ori mai convenabile și accesibile pentru toți utilizatorii și a extins ulterior portofoliul inițial de servicii oferite, investind în produse și experiențe care aduc o valoare adăugată din ce în ce mai mare celor 12 milioane de utilizatori.

Noua versiune a aplicației îi ajută și mai mult pe utilizatori să se încadreze în bugetul disponibil, având o pagină principală ”Acasă” pentru conturile lor Revolut și conturile conectate prin open banking, cu acces facil la funcțiile de bugetare și analitice.

Noua secțiune ”Bunăstare” aduce împreună tranzacționarea de acțiuni, criptomonede, bunuri și pușculițe digitale pentru a-i ajuta pe utilizatori să economisească, să investească și să își gestioneze banii cu ușurință, printr-o simplă apăsare de buton.

Clienții pot economisi fără efort în pușculițele lor digitale destinate economiilor, sau pot pune bani deoparte împreună cu alți utilizatori în pușculițele digitale de grup. Revolut a făcut investițiile mai accesibile, oferind utilizatorilor acces la trazacționarea de acțiuni la companii globale, criptomonede și bunuri, totul începând de la o investiție minimă de un dolar.

În următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină mai mult cu banii lor. Acestea includ ”Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii. Între timp, clienții își pot actualiza aplicația Revolut la cea mai nouă versiune pentru a explora noua experiență.

Având sediul în Londra și o echipă de peste 2000 de oameni în 23 de orașe, Revolut este astăzi una dintre cele mai mari comunități fintech din lume, cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume. Revolut a procesat până în prezent peste 1 miliard de tranzacții în valoare totală de peste 100 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *