Blockchain

Imutabilitatea roboților software va fi dezvoltată de UiPath în parteneriat cu Modex

Compania românească Modex anunță colaborarea cu UiPath, liderul mondial în domeniul enterprise software axat pe Robotic Process Automation (RPA), pentru a spori trasabilitatea operațiunilor care implică roboți software.

Prin intermediul acestui parteneriat tehnologic global, Modex Blockchain Database (BCDB) a fost integrat cu UiPath Orchestrator folosind o serie de conectori, pentru a spori trasabilitatea și a sprijini procesele de auditare a datelor manipulate de roboții software.

La rândul lui, Modex BCDB îmbunătățește securitatea datelor colectate și manipulate. Odată ce datele trec prin soluția Modex BCDB, beneficiarii UiPath Orchetrator obțin garanția că informațiile lor nu vor fi niciodată modificate ilicit. 

Pe lângă imutabilitate, consolidarea proceselor de management a datelor prin facilitarea imutabilității log-urilor de activitate, are loc si integrarea Modex BCDB cu UiPath Orchestrator. Acesta va eficientiza securitatea canalului de acces la log-uri prin introducerea unor politici bazate pe permisiuni, precum și prin metode de criptare avansată.

Folosind tehnologia blockchain, Modex Blockchain Database oferă alternativă potrivită pentru garantarea securității și protecției datelor împotriva efectelor de tip ransomware. Integritatea și trasabilitatea datelor sunt două beneficii majore generate de soluția Modex BCDB care pot duce la soluționarea eficientă în cazul unor eventuale litigii.

Gândit că un modul plug and play pentru log-urile din UiPath Orchestrator, Modex BCDB este o alternativă eficientă și ușor de adoptat pentru asigurarea imutabilității și urmărirea activităților sistemelor RPA, aliniindu-se perfect cu nevoile companiilor care implementează UiPath Orchestrator.  

UiPath este un lider al conceptului “automation first” –  promovarea conceptului de un robot la  fiecare persoană precum și facilitarea roboților să învețe noi abilități prin intermediul inteligenței artificiale (AI) și machine learning-ului (ML).

”Datorită acestei integrări inovatoare, clienții noștri pot beneficia de avantajele generate de asigurarea imutabilității log-urilor de activitate a roboților software”, explică Bogdan Nedelcov, Head of Product Alliances

Prin cursuri gratuite, UiPath aduce abilitățile specifice erei digitale la milioane de oameni din întreagă lume, îmbunătățind astfel productivitatea și eficiența în mediul afacerilor, implicarea angajaților și experiența clienților. Platforma de hiperautomatizare a companiei combină soluția numărul unu de Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de funcționalități incluzând procesul de minare și datele analitice. 

Cred cu tărie că acest parteneriat va crea noi oportunități pentru companiile care folosesc soluțiile tehnologice create de UiPath și Modex”, declară Alin Iftemi, Head & Co-fondator Modex

Conceput ca un software care se poate integra cu orice motor de baze de date și cu orice tip de blockchain, Modex BCDB se poziționează deasupra bazei de date în care companiile stochează informațiile. Astfel, clienții care implementează UiPath Orchestrator pot configura rapid soluția Modex BCDB pentru a beneficia de imutabilitatea oferită de tehnologie, punând astfel bazele unui ecosistem rezistent la modificări ilicite, care oferă criptare de date, stocare permanentă pe blockchain pentru datele sensibile precum și o funcție de reconstrucție a datelor. 

Modex este o companie specializată în blockchain a cărei misiune a fost, încă de la început, să rezolve problema adopţiei în masă a acestei tehnologii revoluţionare. Cu ajutorul soluției hibride Blockchain Database (BCDB), Modex simplifică radical adopția blockchain-ului atât pentru persoanele fizice, cât și pentru mediul de afaceri sau instituții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *