România

Omniasig donează 50.000 euro Asociației Dăruiește Viață

Donatie

Omniasig Vienna Insurance Group donează 50.000 de euro asociației Dăruiește Viață pentru a susține demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical.

Dotarea spitalelor cu echipamente, dar mai ales cu materialele de protecție necesare cadrelor medicale care lucrează cu bolnavii de COVID-19, este un demers care va trebui susținut cu sume impresionante în perioada următoare. Mai ales că sistemul medical românesc nu stă deloc bine la acest capitol. De aceea, toate eforturile comunității de business își îndreaptă donațiile spre acest obiectiv.

Suntem solidari și recunoascători tuturor cadrelor medicale care se luptă în acest moment pentru a salva vieți și le mulțumim pentru dedicare și putere – Mihai Tecău, președinte directorat Omniasig Vienna Insurance Group.

Inițiativa este în linie cu principalele valori ale companiei, printre care și responsabilitatea față de comunitate și de nevoile primordiale ale acesteia. Obiectivul companiei nu este doar construirea unui business performante, dar și o relație bună cu comunitatea și societatea.

Omniasig este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *