România

BRD reduce la zero costurile de utilizare a internet și mobile banking

Internet banking

Banca Română de Dezvoltare – Groupe Societe Generale a decis să ofere gratuit clienților serviciul de internet și mobile banking pentru o perioadă de trei luni pentru a facilita tranzacțiile online.

În contextul epidemiei de COVID-19, pentru a sprijini măsurile de răspândire a bolii, BRD oferă gratuit până la data de 16 iunie 2020 serviciile de internet banking și mobile banking. De asemenea, banca elimină toate costurile aferente tranzacțiilor prin aceste instrumente, fără ca gratuitatea să fie condiționată de folosirea sau achiziția unor pachete de produse.

Gratuitatea ar putea fi prelungită și după data stabilită, în funcție de evoluția crizei provocate de coronavirus. Gratuitatea se adresează clienților care folosesc deja aceste servicii sau aderă la acestea în perioada următoare.

Utilizatorii nu vor plăti comision lunar de administrare pentru serviciile de bancă la distanță, iar plățile interbancare în lei, ca și plățile SEPA în lei și euro, vor fi gratuite.

Pe parcursul zile de astăzi este așteptată și o măsură comună din partea băncilor și a guvernului referitoare la amânarea plății ratelor la credite de către persoane fizice. Băncile preferă o măsură comună în acest sens, astfel încât să nu fie afectată bonitatea clienților care apelează la aceasta măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *