Global

Serviciul Disney+ va fi disponibil în Europa din primăvară

Cel mai nou serviciu video de streaming Disney + va fi disponibil în opt țări din Europa și va costa în jur de șapte dolari, mai mult decât abonamentul din Statele Unite, scrie CNN.

Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Italia, Spania și Elveția sunt țările în care Disney + o să fie prezent pentru prima dată. În timp ce, utilizatorii din Belgia, Țările Nordice și Portugalia se vor bucura de serviciul video de streaming abia în vara lui 2020.

Dinsey + a atras rapid 10 milioane de abonați în prima zi de la lansarea în Statele Unite. Serviciul este de așteptat să ajungă la 50 de milioane de abonamente până la sfârșitul acestui an, un amestec de utilizatori plătitori și milioane care se bucură de serviciul gratuit timp de un an printr-un acord cu operatorul de telecomunicații Verizon.

Până în 2025, se așteaptă ca Disney + să ajungă de la 60 de milioane până la 90 de milioane de abonați la nivel global.

Extinderea internațională a serviciului de streaming ar putea veni în detrimentul Netflix, care ar putea pierde milioane de abonați din cauza lui Disney +. În SUA, Disney + este aproape jumătate din costul celui mai folosit pachet al Netflix, 7 dolari pe lună, comparativ cu 13 dolari. Iar în Marea Britanie va costa aproximativ 7 lire sterline.

Piața de streaming din ce în ce mai aglomerată include, de asemenea, Apple TV +, care a fost lansat în 100 de țări în noiembrie și costa 5 lire sterline pe lună.

Costul unui abonament lunar pentru un serviciu video de streaming

  • Disney + – 7 dolari pe lună
  • Netflix – 13 dolari pe lună
  • Apple TV+ – 6 dolari pe lună

Serviciul video de streaming Disney + s-a lansat prima dată în noiembrie anul trecut în Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *