Global

HBO Max va fi disponibil utilizatorilor YouTube TV din luna mai 2020

Piata TV domina media din Romania

Compania americană de media și divertisment WarnerMedia, deținută de AT&T, cea mai mare companie de telecomunicații din SUA, va oferi cel mai nou serviciu de streaming video HBO Max și utilizatorilor YouTube TV, transmite CNN.

HBO Max va fi lansat în mai și va avea 10.000 de ore de conținut din portofoliul vast al companiei, inclusiv filme din seria HBO și Warner Bros: „Friends” sau „The Big Bang Theory”. Serviciul va costa 14,99 dolari pe lună, mai mult decât Disney +, Apple TV + și Netflix.

De asemenea, conținutul HBO și Cinemax va fi disponibil pentru primata dată pe platforma de YouTube TV, serviciu american de televiziune online, care oferă peste 70 de posturi TV. Inclusiv ABC, CBS, NBC, Fox News și ESPN.

Obiectivul nostru este de a oferi portofoliul de rețele WarnerMedia unui public cât mai larg – Rich Warren, președinte WarnerMedia Distribution

YouTube TV este primul partener al serviciului HBO Max, însă compania este în discuții și cu alte platforme în care să își distribuie conținutul. Serviciul YouTube TV costă 49,99 dolari pe lună și are peste două milioane de abonați în prezent.

Acordul dintre HBO și YouTube este în favoarea postului TV având în vedere concurența acerbă din piață. Disney și Apple au lansat noi servicii de streaming video în toamnă anul trecut: Disney + și Apple TV +.

Costul unui abonament lunar pentru un serviciu de video streaming

Apple TV+ – 6 dolari/lună Netflix – 13 dolari/lună
Disney+ – 7 dolari/lună HBO Max – 15 dolari/lună

NBCUniversal intenționează să lanseze propriul serviciu de streaming, Peacock, la sfârșitul acestui an, iar ViacomCBS a anunțat că va adăuga pe actuala platformă de streaming a companiei – CBS All Access – programe din posturile trustului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *