Global

Disney + a înregistrat 30 milioane abonați în doar patru luni

Noul serviciu de video streaming Disney + a înregistrat 30 de milioane de abonați de când a fost lansat în noiembrie anul trecut în Statele Unite, scrie CNN.

Creșterea Disney + a continuat în acest an, luni înregistrându-se peste 28 de milioane de abonați. Disney +, care a fost lansat pe 12 noiembrie, include conținutul Disney și costă 7 dolari pe lună. Compania estimează că până în 2021, Disney + va înregistra între 60 și 90 milioane de abonați.  

De asemenea, veniturile companiei au crescut la 20,8 miliarde de dolari anul trecut, cu 36% mai mult față de anul precedent. Disney a înregistrat venituri pozitive și la nivel global, 3,9 miliarde dolari.

Studiourile Walt Disney au avut un trimestru puternic în 2020, înregistrând venituri de 3,7 miliarde de dolari.

Am avut un prim trimestru puternic, evidențiat de lansarea Disney +, care a depășit chiar și cele mai mari așteptări ale noastre – Bob Iger, CEO-ul Disney

De asemenea, unitatea de streaming a companiei a înregistrat o creștere a veniturilor cu peste 100% față de anul trecut, aducând venituri de 3,9 miliarde dolari.

Disney a oferit detalii financiare și despre Hulu și ESPN +, celelalte servicii de streaming ale companiei. ESPN + are 7,6 milioane de abonați, iar Hulu peste 30 milioane de abonați până în prezent.

Disney + include multe dintre brandurile importante ale companiei, inclusiv filme Marvel, clasicele animații Disney și o serie originală Star Wars, „The Mandalorian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *