Start up

WhatsApp va include chatboții creați de startup-ul românesc Druid

Prin aplicația WhatsApp, chatboții dezvoltați de startup-ul Druid vor permite oricărui angajat, client, partener sau furnizor să discute şi să schimbe informaţii cu sistemele interne dintr-o organizaţie.

Druid, start up fondat de antreprenorul Liviu Drăgan, a semnat un parteneriat cu compania americană Vonage, specializată în soluţii de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce. Agreementul se referă la introducerea asistenților virtuali inteligenţi în WhatsApp Business.

Asistenții virtuali Druid pot oferi oricărui angajat, client, furnizor sau partener de afaceri acces la informații importante, printr-un canal de comunicare familiar și prietenos.

Acest parteneriat va ajuta marile organizații să îmbunătățească experiența consumatorilor și performanțele financiare prin digitalizare – Mark Summerson, Global VP API Parteners, Vonage

Parteneriatul între startup-ul Druid şi Vonage a venit în urma cererii tot mai ridicate din piaţa locală pentru asistenţi virtuali inteligenţi care să comunice prin WhatsApp. În prezent aplicația are peste 1,5 miliarde de utilizatori în peste 180 de ţări.

„Adăugarea WhatsApp-ului, cu toate avantajele de securitate, localizare sau rată superioară de livrare a mesajelor, va aduce un plus de valoare tuturor organizaţiilor care pun accent pe inovaţie, hiper-personalizare, simplitate şi confort prin tehnologie”, spune Daniel Bălăceanu, Product Management Director Druid.

Vonage oferă soluţii de integrare cu aplicaţii software şi soluții de mesagerie, comunicații vocale și video, care permit întreprinderilor îmbunătățirea experienței de interacţiune cu clienții.

Printr-o platformă complet integrată și un ecosistem de parteneri la nivel global, aplicațiile software Vonage oferă o modalitate mai simplă și rapidă organizaţiilor de a se integra cu aplicația WhatsApp.

Druid este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise, înființată în 2018, de către antreprenorul Liviu Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *