Start up

UiPath susține start-up-urile din CEE&Turcia prin Automation Awards 2020

UiPath, compania lider de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software, anunță lansarea competiției UiPath Automation Awards 2020, deschisă start-up-urilor și scale-up-urilor de automatizare de software B2B din regiunea CEE și Turcia.

competiția recompensează cei mai promițători jucători din spațiul de automatizare software cu un premiu în bani în valoare de € 50.000 oferit de Microsoft, precum și ore de mentorat, suport tehnic și de marketing oferit de experții UiPath și acces la portofoliul de clienți globali ai companiei.

După o primă ediție de succes care a atras aplicații din 16 țări, UiPath Automation Awards 2020 își propune să identifice noi tehnologii și companii din regiune care ar putea avea un impact global și pot consolida ecosistemul de soluții de automatizare. Mai mult, UiPath dorește să își reafirme angajamentul de a sprijini ecosistemul de start-up-uri din regiunea CEE și din Turcia și să susțina inovația în spațiul automatizării, în special pe timp de criză.

În ultimele luni, automatizarea s-a dovedit a fi un factor cheie în susținerea organizațiilor din sectorul public și a companiilor in eforturile lor de a-și asigura continuitatea activității pe fondul crizei cauzate de COVID-19. De la facilitarea onboarding-ului angajaților de la distanță pentru a sprijini profesioniștii în HR, până la procesarea de solicitări către transportatorii aerieni, sau susținerea medicilor și asistenților să câștige mai mult timp pentru pacienții lor, automatizarea și-a consolidat locul în organizatiii ca un instrument de încredere, scalabil și rentabil.

Start-up-urile și scale-up-urile de automatizare pot aplica pentru cele două categorii:

  • Start-up Automation Award – deschis pentru start-up-uri pana la și incluzând seed stage, cu echipe existente de două sau mai multe persoane, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil și au obținut o finanțare totală de până la 1 milion de dolari.

Premiu: Premiu în bani de €50,000, ore de mentorat cu experți UiPath, suport tehnic și de marketing timp de 12 luni. De asemenea, câștigătorului i se va oferi posibilitatea de a-și expune soluțiile la evenimentele UiPath și pe canalele companiei.

  • Scale-up Automation Award – deschis pentru companii care au o echipă solidă de 4 sau mai multe persoane și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o catre minimum 3 clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanțare.

Award: Ore de mentorat și sprijin pentru vânzări oferite de către membri ai conducerii companiei, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare către clienți globali selectați de UiPath și de a- și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab, la evenimentele UiPath și pe canalele companiei.

Cei interesați pot aplica pe pagina UiPath Automation Awards 2020  până la 30 august 2020. Marele câștigător al fiecărei categorii va fi selectat de juriul competiției: Violeta Luca – Director General Microsoft România, Vargha Moayed – Chief Strategy Officer UiPath, Boris Krumrey – VP of Automation Innovations UiPath, Vijay Khanna – Chief Corporate Development Officer UiPath, Dan Lupu – Partner Early Bird Capital și Stephen Allott – Venture Partner Seedcamp. 

Vargha Moayed, UiPath Chief Strategy Officer, a declarat: “Toate tehnologiile mari si-au demonstrat reziliența și și-au consolidat valoarea pe timp de criză. Ca lider al pieței globale de RPA, ne-am asumat încă de la început misiunea de a democratiza accesul la tehnologia noastră și de a susține ecosistemul global de automatizare. Ne bucurăm că putem oferi sprijin tangibil pionierilor si campionilor automatizării din regiunea CEE și Turcia.”

Violeta Luca, General Manager Microsoft Romania, a spus: „La Microsoft tindem către ceea ce eu numesc “inovație semnificativă”- produse și servicii care ne îmbunătățesc viața zilnic, dar care au și potențialul de a schimba lumea. De accea, ne simțim deoportiva onorați și încântați să facem parte din ediția 2020 a UiPath Automation Awards, într-un moment în care atât societatea și economia au nevoie de inovație mai mult decât oricând pentru a modela, prin noi oportunități, călătoria către un viitor de care putem beneficia cu toții.”

Tomasz Wesołowski, co-fondator și CEO Edward.ai, câștigătorul premiului Start-up Automation 2019, a declarat: “Participarea la UiPath Automation Awards a fost o experiență extrem de valoroasă pentru Edward.ai. De la câștigarea premiului pentru start-up-uri, avem observat un interes extraordinar din partea investitorilor din toată Europa. Mai mult, sprijinul echipei UiPath a fost esențial în dezvoltarea unui POC comun pe care îl prezentăm în UiPath Immersion Lab.”

Adrian Daniel Cernat, fondator și CEO SmartDreamers, câștigător al Scale-up Automation Award 2019, a spus: „Câștigarea premiului ne-a oferit recunoaștere din partea liderului pieței de RPA pentru modulul nostru de automatizare în procesul de recrutare. Sprijinul pe care l-am primit de la echipa UiPath a fost esențial în dezvoltarea și democratizarea automatizării pentru clienții noștri, dar și în consolidarea strategiilor noastre de piață și a altor domenii cheie. “

Competiția este destinată start-up-urilor și scale-up-urilor din Albania, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Turcia.

Despre UiPath

UiPath este liderul erei ‘Automation First’ și promovează conceptul ‘un robot pentru fiecare persoană,’ facilitând învățarea de către roboți de noi abilități prin intermediul inteligenței artificiale și a algoritmilor de machine learning. UiPath oferă acces gratuit la training de automatizare, și astfel aduce abilitățile digitale mai aproape de milioane de oameni din toată lumea, îmbunătățind productivitatea și eficiența acestora, relația angajatorilor cu angajații și calitatea serviciilor oferite clienților.  

Platforma de hyperautomation a companiei combină soluția numărul 1 de RPA cu o suită completă de funcții, inclusiv extragerea proceselor și analiza de date, care permit fiecărei organizații să-și extindă operațiunile de afaceri digitale cu o viteză fără precedent.

Compania a automatizat deja milioane de sarcini repetitive pentru întreprinderi și organizații guvernamentale din întreaga lume, inclusiv mai mult de 50% din companiile Fortune 500 și 8 din cele Fortune 10. UiPath a fost numită de curând drept compania cu cea mai mare creștere în America de Nord în cadrul  The Deloitte Technology Fast 500 în 2019, un clasament al companiilor private și publice din America de Nord cu cea mai mare creștere și a locupat locul 3 în cadrul 2019 Forbes Cloud 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *