Start up

Tokinomo a atras finanțări de peste 700.000 euro de la Early Game Ventures

Startup-ul Tokinomo a atras o rundă de finanțare de peste 700.000 euro de la Early Game Ventures și un grup de business angels, pentru a accelera creșterea companiei și pentru a accesa mai multe piețe străine.

De asemenea, cu banii primiți de la investitori, startup-ul vizează să dezvolte tehnologia astfel încât să devină prima structură de customer engagement care ajunge pe locul întâi pe piața mondială.

Tokinomo este o platformă de customer engagement, de creștere a vânzărilor la raft în magazine și hypermarketuri prin interacțiunea cu cumpărătorii, care constă într-o serie de roboți plasați pe rafturile magazinelor.

Tokinomo va acoperi în doar un an toate continentele –  Dan Călugareanu, Partener EGV

Runda ridicată de startup este una dintre cele mai mari investiții sindicalizate realizate de un grup de business angels din România, aceștia participând cu 500.000 euro.

Platforma Tokinomo generează rapoarte și analize în timp real pentru magazine și hypemarkeuri.

„Am obținut mai mulți bani din piață decât ne-am propus, însă calitatea celor dornici să investească în Tokinomo ne-au făcut să acceptăm”, spune Ionuț Vlad, fondator și CEO Tokinomo.

Anul trecut, Tokinomo a primit o rundă de finanțare de la un grup de business angels români, printre care și Mălin Stefănescu, director general al EEU Software, dar și un fond de investiții din SUA, în schimbul unui pachet de acțiuni care reprezenta 10% din capitalul firmei.

„Tehnologia livrează rezultate, modelul de business este scalabil, echipa este dedicată și entuziastă”, adaugă Dan Călugăreanu.

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *