Start up

Stelian Bogza finanțează cu 100.000 euro platforma de servicii stomato Gumzzz

Startup-ul românesc Gumzzz a închis prima rundă de finanțare de 100.000 euro de la investitorul business angel Stelian Bogza, co-fondator BenefitOnline.

Cu banii primiți de la investitori, startup-ul va dezvolta o platformă prin care pacienții din întreaga lume vor putea accesa servicii și pachete stomatologice din diferite țări.

Gumzzz se adresează atât pacienților cât și cabinetelor, respectiv clinicilor stomatologice, concentrându-se pe îmbunătățirea procesului de selecție a serviciilor medicale, soluții de asigurări medicale dentare și finanțare pentru pacienți.

Pacienții vor putea selecta gratuit clinica stomatologică din București, Cluj, Târgu Mureș sau Baia Mare, pe baza recenziilor altor utilizatori. De asemenea, pacientul va putea încărca în platformă și documente pentru a fi vizualizate de medicul stomatolog.

Pe lângă servicii stomatologie, startup-ul va oferi utilizatorilor informații despre opțiunile de transport si facilitățile de cazare din orașul în care se află clinica aleasă, plus atracțiile turistice din zona respectivă.

Gumzzz își propune să rezolve provocări din industria stomatologică, atât pentru pacienți, cât și pentru unitățile medicale, crescând astfel nivelul de digitalizare din acest sector – Vlad Șuteu, CEO și co-fondator Gumzzz.

În ceea ce privește clinicile, reprezentanții cabinetelor vor putea interacționa live cu pacienții și pot ține o evidență clară a programărilor și a eventualelor anulări.

În spatele soluției Gumzzz stă o echipă de 15 oameni, formată din programatori, specialiști în marketing și medici stomatologi. Compania este condusă de Vlad Șuteu, antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după nouă ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

Până la sfârșitul lui 2020, startup-ul estimează că va include în platformă clinici din mai multe țări din străinătate, precum și va atrage pacienți de pe alte continente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *