Start up

Startup-ul Milluu oferă cazare gratuită pentru medicii din București

Prin inițiativa LocuințePentruMedici, lansată de startup-ul Milluu, medicii și personalul sanitar din spitalele bucureștene vor putea locui gratuit în apartamente și garsoniere din București în timpul perioadei stării de urgență.

În prezent, medicii și personalul sanitar vor putea locui în apartamentele puse la dispoziție prin Milluu pe o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației. Locuințele temporare pentru medici vor fi disponibile începând de pe date de 31 martie.

Milluu susține chiria pentru 10 locuințe, și alți donatori se pot alătura campaniei, companii sau persoane individuale care doresc să se implice în lupta medicilor și personalului sanitar cu COVID-19.

Pentru a adera la inițiativa lansată de Milluu, proprietarii pot adăuga apartamente și garsoniere în aplicație, fiind esențial în această perioadă să existe suficiente spații disponibile pentru a fi contractate.

Scopul acestei inițiative este de a-i scuti pe medici de transportul până la propriile locuințe și de a le oferi un loc sigur unde pot locui – Florin Stoian, CEO și Fondator Milluu

Milluu este singura aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100 % digitală, de la găsirea unei noi locuințe, închirierea acesteia cât și managementul chiriei în aplicație pe perioada contractuală.

Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită deja de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1.000 de apartamente au fost listate în aplicație.

Fondată de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi și Yellow Menu, Milluu este momentan disponibilă în București, cu planuri de extindere pe plan național și international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *