Start up

Startup-ul Future WorkForce automatizează gratuit eliberarea adeverințelor pentru angajați

Startup-ul românesc Future WorkForce oferă gratuit mediului de business o soluție prin care eliberarea și actualizarea adeverinței pentru angajați va fi preluată de către un robot.

Compania poate automatiza atât eliberarea adeverințelor, cât și actualizarea lor în numai 10 secunde, în comparație cu două-trei minute, când operațiunea este efectuată manual. Astfel, soluția configurată de startup ajută la eficientizarea timpului de eliberare a unei adeverințe cu până la 94%. 

Roboții trimit o listă în Excel cu datele angajaților care se deplasează la locul de muncă, urmând ca robotul să actualizeze datele în adeverință pe care le vor trimite către fiecare angajat fie pe adresa de e-mail fie pe WhatsApp.

Soluția pusă la dispoziție de Future WorkForce este utilă în special companiilor cu cel puțin 30 de angajați sau a celor cu echipe mai mici. Precum și în cazul în care adeverințele trebuie actualizate foarte des, cum este pentru curieri, ale căror trasee se schimbă în fiecare zi.  

Este felul nostru de a contribui la eforturile pe care le fac startup-urile tech pentru a susține mediul de business din România pe perioada crizei provocate de pandemie – Mihaela Moisa, co-fondator Future WorkForce.

Automatizarea acestui proces este realizat de către Future WorkForce gratuit, utilizând tehnologia UiPath, startup-ul fiind certificat ca partener al unicornului românesc.

Pentru firmele care în această perioadă fac recrutări în regim de urgență pentru anumite poziții, Future WorkForce pune la dispoziție o soluție care face preselecția CV-urilor candidaților cu profil de LinkedIn pe baza unor cerințe predefinite ale postului.  

Future WorkForce folosește RPA (robotic process automation) pentru eficientizarea activităților repetitive. Startup-ul furnizează soluții complementare UiPath în zona inteligenței artificiale (AI), dar și servicii de business intelligence și consultanță. 

În portofoliul startup-ului sunt disponibili roboți care automatizează și alte procese din zona de resurse umane. Printre acestea se numără și o soluție care operează modificări ale contractelor de muncă din cadrul Registrului General de Evidență a Salariaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *